Voeg je koptekst hier toe

Trainingen, tips en tricks voor iedereen die eruit wil zien als een model. Bijna ieder meisje droomt ervan om model te worden; dan wel op de catwalk, dan wel op Instagram. Marjolein Vreeke wil deze meiden helpen om op een verantwoorde, veilige én gezonde manier het felbegeerde modellenlichaam te verkrijgen, waarbij het niet gaat om kilo’s, maar om centimeters. 

Toen haar dochter op jonge leeftijd werd gescout als model, zag Marjolein hoeveel modellen verkeerd trainden en verkeerd aten, en is ze het platform Models in Shape gestart. In dit boek deelt Marjolein de geheimen van haar aanpak, en maakt zo een modellenlichaam bereikbaar. 

Vol met recepten, work-outschema’s, achtergrondverhalen, tips en tricks: dit boek is een must read voor meisjes met modellenaspiraties.

Marjolein Vreeke is al ruim 30 jaar actief in de sport- en fitness industrie. Nu heeft zij zich gespecialiseerd in het trainen van modellen. Robin Hölzken, is één van haar dochters, en werkzaam als model voor Elite Worldwide en The Society N.Y. Met speciale workouts en lifestyle adviezen traint Marjolein momenteel Nederlandse- en internationale modellen.
Marjolein Vreeke
Auteur